
رادیاتور یکی از سیستم های گرمایش جدید محسوب می شود که بدون کمترین خطر نیاز تمامی ساختمان های تجاری، اداری و مسکونی را در فصل زمستان به عنوان سیستم گرمایش اصلی تأمین می کند.
رادیاتورها از سیستم های متداولی هستند که با اتصال به موتورخانه از گذشته های دور تا به اکنون توانسته اند گرمای محیط را به طور کامل تأمین کنند. جنس پنل های رادیاتور از فلز یا به صورت نیمه فلزی است که با توجه به محیط مورد استفاده ابعاد و اندازه آنها نیز تغییر پیدا می کند.
این شیوه گرمایش در فضا جزء بهترین شیوه ها محسوب می شود که افراد دارای بیماری های تنفسی در چنین محیط هایی می توانند بدون مشکل تنفس کنند، زیرا با گرم شدن محیط رطوبت هوا کاهش پیدا نمی کند.
انواع رادیاتور از لحاظ ابعاد و اندازه و شکل ظاهری تولید شده و هر کدام از برندهای مطرح توانستهاند نمونه های متنوعی از رادیاتور را ارائه دهند. در صورت بررسی کاتالوگ رادیاتور و مشخص کردن نیاز خود می توانید از بین این تنوع بهترین نوع را بخرید.

معرفی بهترین رادیاتور / انواع رادیاتور
رادیاتور یک سیستم گرمایش مرکزی است که به منظور تأمین هوای گرم فضا، از آب گرم استفاده می کند. در این نوع سیستم آب در حال گردش بوده و از رادیاتور به موتورخانه یا دستگاه های پکیج منتقل می شود. آب گرم موجود در لوله های رادیاتور گرمای خود را به محیط پیرامون داده و برای گرم شدن مجدد به موتور خانه برمی گردد.
در حال حاضر که سیستم های گرمایشی و سرمایشی بسیار جدیدی طراحی و تولید شده اند، به راحتی می توان متناسب برای هر ساختمان، از دستگاه های کاربردی استفاده کرد. اما همچنان رادیاتورها جزء بهترین سیستم های گرمایشی اصلی محسوب می شوند که با اتصال به دیوار با اشغال کمترین میزان فضا می توانند گرمای محیط را به طور کامل تأمین نمایند.
سیستم کارکرد بهترین رادیاتور بدین صورت است که هوای گرم در اطراف رادیاتور سبک تر بوده و به سمت بالا می رود و هوای سرد جایگزین می شود. این چرخش دائمی هوا تا زمانی صورت می گیرد که کل فضای محیط گرم شود. به همین دلیل بهتر است که رادیاتورها را در زیر پنجره و محل هایی که نفوذ هوای سرد دارند نصب نکنید تا بتوانید در بهترین شرایط از گرمای آن بهره ببرید.

بررسی انواع بهترین و قیمت رادیاتور
با توجه به استقبال روزافزون از انواع رادیاتور در نقاط مختلف کشور و حتی سراسر جهان، کارخانجات تولید کننده و برندهای مطرح سعی می کنند هر روزه مدل های متنوعی از رادیاتور را به بازار ارائه می دهند.
در حال حاضر که کارخانجات و برندهای متعددی در زمینه تولید رادیاتور فعالیت دارند، در بازارهای عرضه و فروش با تعداد زیادی از این محصولات رو به رو می گردید.
انواع رادیاتور از لحاظ شکل ظاهری، از لحاظ جنس و از لحاظ طراحی پره ها وجود دارد که با بررسی ویژگی هر کدام از این مدل ها و بررسی فضای مورد نظر می توانید مناسب ترین نوع را برای خود انتخاب کنید.
در این بخش به بررسی مرسوم ترین انواع رادیاتور از لحاظ مدل و شکل ظاهری آن می پردازیم:
بهترین رادیاتور پره ای
رادیاتور پره ای از کنار هم قرار گرفتن تعدادی پره ساخته شده که میزان گرما دهی بر اساس تعداد پره ها و البته جنس رادیاتور مشخص می گردد. رادیاتور پره ای را در دو جنس آلومینیوم و فولاد می سازند که انواع فولادی آن به نسبت نوع آلومینیوم ضریب هدایت حرارتی کمتری دارند و در برابر خوردگی مقاومت آنها کم است. به همین جهت رادیاتور پره ای از جنس آلومینیوم بیشتر مورد توجه قرار می گیرند.
از مهمترین مزیت های رادیاتور پره ای:
- امکان تغییر تعداد پره ها با توجه به ابعاد و اندازه محیط و نیاز به گرمای بیشتر یا کمتر
- امکان تعویض پره آسیب دیده یا زنگ زده بدون تعویض کلی رادیاتور
- ضریب هدایت گرمای بالا
- برخورداری از دوام و طول عمر بیشتر

بهترین رادیاتور پنلی
این نوع رادیاتور نسل جدیدی از از رادیاتورها بوده که با استفاده از ورق های فولادی تولید می شود. رادیاتورهای پنلی با داشتن سطحی صاف گرمای یکنواخت تری را نسبت به مدل های پرده ای به فضا می دهند. البته این رادیاتورها به دلیل داشتن شکل ظاهری با دکوراسیون های داخلی هماهنگی بیشتری دارند. رادیاتور پنلی را در مدل های پنلی تخت، ویترینی و ستونی در بازار مشاهده می کنید که با توجه به محیط، دست شما برای انتخاب هر کدام آنها باز است.یکی از بهترین رادیاتور های موجود در بازار ،رادیاتور پنلی پربازده پنلی لورچ است،برای اطلاعات بیشتر اینجا کنید
از مهمترین مزیت های رادیاتور پنلی:
- داشتن شکل ظاهری زیبا و هماهنگ با فضاهای بیشتر
- سازگار بودن این رادیاتورها با پکیج های مختلف
- انتقال حرارت به صورت تابشی و با بازدهی بیشتر
- داشتن وزن سبک و اشغال کمترین فضای ممکن
- گرم کردن محیط با کمترین میزان گردش آب
برای خرید رادیاتور به صورت اقساطی و نقدی اینجا کلیک کنید.
بهترین رادیاتور قرنیزی
رادیاتورهای قرنیزی جزء جدیدترین مدل های طراحی شده در کارخانجات معتبر است که با اشغال فضای بسیار کم گرمای یکنواخت و در سطح وسیع تری را ارائه می دهد. این نوع رادیاتور دارای پوسته خارجی از جنس آلومینیوم بوده که تمامی لوله های آب گرم در پشت آن قرار می گیرند. رادیاتور قرنیزی را می توان در دو مدل آبی و برقی تولید کرد که با توجه به شرایط محیط هر کدام از این مدل ها قابلیت استفاده دارند.
مهمترین مزیت های رادیاتور قرنیزی:
- تأمین گرمایش مناسب با بالاترین بازدهی
- تزیین فضای محیط و صرفه جویی در هزینه ها
- تولید این رادیاتورها به صورت دکوراتیو و در طرح ها و رنگ های گسترده
بهترین رادیاتور تزیینی یا دکوراتیو
رادیاتور تزیینی یا دکوراتیو یک سیستم گرمایش بسیار زیبا است که از لحاظ شکل ظاهری مانند قاب یا آینه می باشد. این رادیاتورها در پشت قاب یا شیشه خود شبکه ای از لوله های آب گرم و المنت های برقی گرمایی دارند که می توانند به خوبی فضای محیط را گرم نمایند.
مزایای رادیاتور دکوراتیو:
- امکان تزیین دکوراسیون داخلی ساختمان
- داشتن راندمان بالای گرمایش
- امکان سفارش رادیاتور با تصاویر کاملا اختصاصی
رادیاتور های برقی
رادیاتور برقی از یک سری المنت تشکیل شده که درون آنها روغن قرار دارد، نحوه عملکرد این رادیاتور به گونه ای است که پس از داغ شدن المنت ها روغن در رادیاتور به حرکت درآمده و موجب انتقال گرما به محیط پیرامون می شود. این رادیاتورها در سایزهای متفاوت تولید شده و آلودگی بسیار کمی در محیط زیست ایجاد می کند.
مزایای رادیاتور برقی:
- قابلیت استفاده بدون نیاز به لوله کشی
- امکان نصب و راه اندازی ساده
- مورد استفاده در محیط هایی با فشار گاز کم
- قابل استفاده با دریافت انرژی برق شهری
قبل از خرید رادیاتوربهتر است با یک شرکت مشاوره تماس بگیرید ،پرشین پکیج مشاوره رایگان شما در راه اندازی سیستم های گرمایشی و سرمایشی ،رادیاتور و پکیج
persianpakage.ir پرشین پکیج
رادیاتور های برقی
رادیاتور برقی از یک سری المنت تشکیل شده که درون آنها روغن قرار دارد، نحوه عملکرد این رادیاتور به گونه ای است که پس از داغ شدن المنت ها روغن در رادیاتور به حرکت درآمده و موجب انتقال گرما به محیط پیرامون می شود. این رادیاتورها در سایزهای متفاوت تولید شده و آلودگی بسیار کمی در محیط زیست ایجاد می کند.
مزایای رادیاتور برقی:
- قابلیت استفاده بدون نیاز به لوله کشی
- امکان نصب و راه اندازی ساده
- مورد استفاده در محیط هایی با فشار گاز کم
- قابل استفاده با دریافت انرژی برق شهری
رادیاتور حوله خشک کن
رادیاتور حوله خشک کن جزء سیستم های لازم و ضروری در محیط های مرطوب مانند حمام، استخرها و سرویس های بهداشتی است. رادیاتورها در ابعاد متنوع به صورت عمودی طراحی و تولید می شود، تا در هر فضایی بتوان از آن استفاده کرد. رادیاتورهای حوله خشک کن را معمولاً بر روی دیوار نصب می کنند، تا با استفاده از آنها آسان تر باشد، رادیاتورهای حوله خشک کن را با دو جنس استیل و آلومینیوم تولید می کنند.
مزایای رادیاتور حوله خشک کن:
- طراحی و ساخت به دو صورت برقی و آب گرم
- قابلیت خشک کردن کامل حوله و لباس در محیط مرطوب
- گرم کردن محیط حمام و فضاهای اطراف آن و صرفه جویی در مصرف آب گرم
بررسی رادیاتور ها از لحاظ نوع جنس
متریال های مختلفی برای طراحی و تولید رادیاتورها مورد استفاده قرار می گیرد که شناخت این متریال ها موجب می شود تا برای هر محیطی بهترین محصول تهیه گردد.
از گذشته های دور تا کنون در روند تولید رادیاتور تحولات زیادی به وجود آمده و هر روزه متریال های جدیدتری برای تولید رادیاتور مورد استفاده قرار می گیرد که علاوه بر داشتن ظاهری زیبا،راندمان کاری بهتری هم دارند.
در این بخش به بررسی رادیاتورها از لحاظ نوع جنس آن ها می پردازیم:
رادیاتور چدنی
رادیاتور های چدنی که به شکل پره ای با استفاده از روش ریخته گری در کارخانجات آماده سازی می شوند قابلیت تولید در ابعاد و اندازه های گوناگون را دارد. جنس چدن از استحکام بالایی برخوردار بوده و در برابر رطوبت آب، نیز مقاومت بالایی داشته و دچار زنگ زدگی نمی گردد. به همین دلیل از این نوع رادیاتور بیشتر در محیط های مرطوب مانند حمام استفاده می شود.
رادیاتور فولادی
رادیاتور فولادی را به دو صورت عمودی و افقی باتوجه به موقعیتی که قرار است این دستگاه نصب شود، تولید می کنند. فولاد ازمقاوم ترین سیستم های گرمایشی محسوب می شود که در حال حاضر اغلب رادیاتورهای فولادی را به شکل پنلی به بازار ارائه می دهند. به جهت افزایش طول عمر فولاد در برابر رطوبت مداوم در هنگام ساخت آنها را در برابر رنگ های مخصوص قرار داده تا قابلیت استفاده از این رادیاتورها گسترده تر شود.
رادیاتور استیل
فلز استیل که قابلیت شکل پذیری و انعطاف پذیری بالاتری دارد به همین دلیل امکان طراحی و ساخت رادیاتور استیل در طرح ها و اندازه های مختلف فراهم می گردد. رادیاتورهای استیل از لحاظ دکوراتیو و زیبایی برای تمامی فضاها مناسب است و به دلیل داشتن مقاومت خوب در حمام و اتاق مورد استفاده قرار می گیرد. در صورت استفاده از استیل مقاوم بوده و انتقال حرارتی فوق العاده یکنواختی دارد.
رادیاتور آلومینیومی
آلومینیوم جزء قدیمی ترین متریال هایی است که در ساخت رادیاتور مورد استفاده قرار می گرفت و در تمامی ساختمان های مسکونی، تجاری و اداری از این نوع رادیاتور به کار می برند. رادیاتورهای آلومینیومی را بیشتر به صورت پره ای طراحی می کنند. در حال حاضر در دو مدل برقی و معمولی تولید می گردد. هرچه تعداد پره ها در رادیاتور بیشتر بوده، در نتیجه میزان گرمایش آن در محیط افزایش می یابد. تعمیر و نگهداری آسان رادیاتور پره ای آلومینیومی موجب شده تا بیشتر مورد استفاده قرار بگیرد.
رادیاتور شیشه ای
شیشه جزء مدرن ترین متریال هایی که در ساخت رادیاتور مورد استفاده است و به دلیل داشتن شکل ظاهری زیبا به یکی از المان ها برای تزیین دکور ساختمان تبدیل می گردد. رادیاتورهای شیشه ای را می توان در رنگ ها و طرح های متنوع، متناسب و هماهنگ با دکوراسیون داخلی انتخاب نمود و برای محیط هایی که محدودیت فضای نصب دارند، این نمونه بهترین پیشنهاد است؛ چرا که در ابعاد مختلف قابلیت تولید داشته و فضای بسیار کمی را اشغال می کند.
نحوه نصب رادیاتور در محل
رادیاتور جزء پرکاربردترین تجهیزات گرمایشی بوده که در تمامی ساختمان ها می توان از آن استفاده کرد.لازم است که پس از پایان عملیات ساختمان سازی نصب شیرآلات آن در محیط انجام شود.
مسئله مهم در هنگام نصب رادیاتور انتخاب محل مناسب برای نصب رادیاتور است؛ زیرا نصب نادرست و انتخاب نامناسب محل سبب اتلاف انرژی و ایجاد مشکلات زیادی در گرمایش محیط می شود.
انتخاب یک نقطه مناسب که انرژی گرمایی به شکل کمتری هدر رفت داشته باشد موجب شده تا در مصرف نهایی انرژی صرفه جویی گردد. اگر قرار است رادیاتور را در زیر پنجره نصب کنید، بهتر است حتماً رادیاتور به اندازه کل عرض پنجره انتخاب گردد، تا هماهنگ بودن این دو از هم رفتی هوای گرم جلوگیری کند.
به طور کلی برای نصب استاندارد رادیاتور و استفاده بهینه از آن نیاز است که چند نکته مهم مورد توجه قرار بگیرد:
- در هنگام نصب رادیاتور حتماً به فاصله کف تا سقف ساختمان دقت شود که حداقل ۳ متر باشد.
- با توجه به محیط رادیاتورها را با جنس های مناسب انتخاب کنید، در محیط های مرطوب استفاده کردن از رادیاتور آلومینیوم توصیه می شود.
- فاصله بین رادیاتور تا دیوار حدود ۵ سانتیمتر و رادیاتور تا کف حدود ۱۰ تا ۱۲ سانتیمتر در نظر بگیرید.
- بهترین محل قرارگیری رادیاتورها در کنار دیوارهای سرد ساختمان یا در زیر پنجره است.
- ابعاد و اندازه رادیاتورها را با توجه به محل قرارگیری و میزان ظرفیت رادیاتور به نسبت فضای محیط در نظر بگیرید.
- استفاده کردن از شیرهای هواگیری خودکار موجب می شود تا عمل نشت آب رادیاتور کاهش چشمگیری پیدا کند.
- در هنگام نصب رادیاتور هیچگونه فشاری سمت شیرآلات آن روی دیوار وجود نداشته باشد؛ چرا که در طولانی مدت موجب شکستن و نشتی آب می شود.
- قرار دادن شوفاژ در محیطی که فضای اطراف آن کاملاً باز بوده، در گردش بهتر هوا تأثیر می گذارد.
فاکتورهای موثر بر قیمت رادیاتور
در سال های اخیر که استفاده از انواع رادیاتور افزایش بیشتری پیدا کرده، در هنگام خرید این دستگاه ها با تنوع بالایی از مدل های مختلف روبرو می گردید.
هنگامی که افراد قصد خرید رادیاتور را دارند به غیر از سردرگمی بین تنوع مدل های مختلف از لحاظ قیمت نیز دچار دغدغه می شوند که کدام رادیاتور با قیمت ارائه شده مناسب است؟
آشنایی با انواع رادیاتور از لحاظ نحوه انتقال گرما، جنس، متریال و موارد مختلف دیگر موجب می شود تا در هنگام انتخاب رادیاتور تصمیمات بهتری را بگیرید، تا در طولانی مدت از رادیاتورها به شکل بهینه استفاده نمایید.
در این بخش به بررسی برخی از عوامل موثر بر قیمت رادیاتور می پردازیم:
شکل ظاهری رادیاتور
شکل ظاهری رادیاتورها و نحوه تولید آنها در کارخانه از عوامل بسیار مهم و تأثیر گذار بر روی قیمت محسوب می شود.
جنس رادیاتور
رادیاتورها را از متریال های فولاد، آلومینیوم، استیل و شیشه تولید می کنند که بر اساس تغییر فلزات پایه در صنایع مختلف نرخ این محصول نیز تغییر پیدا می کند.
ابعاد و اندازه
هرچقدر ابعاد و اندازه این محصول بزرگتر باشد، در نتیجه امکان گرمادهی بیشتری را به وجود می آورد.
گارانتی معتبر
ارائه گارانتی معتبر بر روی این دستگاه ها خیال خریدار را راحت می کند که محصولی مرغوب و با کیفیت و اصل تهیه کرده اند. پس گاهی اوقات دستگاه های بدون گارانتی با قیمت ارزان تری ارائه می گردد که در چنین شرایطی داشتن کیفیت اصل بسیار مهم می شود.
علل محبوبیت رادیاتور پنلی نسبت به رادیاتور پره ای
همان طور که می دانید رادیاتورها از لحاظ شکل ظاهری به دو دسته بندی کلی پره ای و پنلی تقسیم بندی می شوند که برای تولید هر کدام از این رادیاتورها از جنس های مختلف استفاده می کنند.
رادیاتورهای مرغوب و باکیفیت را باید از فلز آلومینیوم تولید کنند و به دلیل بالاتر بودن ارزش آلومینیوم در حال حاضر این رادیاتورها نیز قیمت بالاتری دارند. اما رادیاتورهای پره ای را از جنس فولاد تولید می کنند و به دلیل مناسب تر بودن فولاد، امکان دسترسی به قیمت ارزان ترین این محصول وجود دارد.
در این بخش به بررسی مهم ترین دلایل محبوبیت رادیاتور پنلی نسبت به رادیاتور پره ای می پردازیم:
از لحاظ جنس بدنه
برای تولید رادیاتور پنلی از فولاد استفاده می کنند که جنس فولاد نسبت به جنس آلومینیوم به کار رفته شده در رادیاتور پره ای مستحکم تر است.
از لحاظ میزان فضای اشغال شده
رادیاتورهای پنلی فضای کمتری در ساختمان اشغال می کنند؛ چرا که طراحی آنها به شکلی کاملا ظریف بوده و از مهمترین نقاط قوت این محصول شناخته می شود؛ اما رادیاتورهای پره ای فضای بیشتری را اشغال می کنند.
از لحاظ ایمنی
استفاده از رادیاتور پنلی با کیفیت بالا که توسط برندهای معتبر تولید شده، موجب می شود تا ایمنی محیط به نسبت رادیاتورهای پره ای بیشتر گردد. البته کیفیت ساخت این رادیاتورها نیز از آسیب دیدگی رنگ آن ها جلوگیری می نماید.
گارانتی بیشتر
رادیاتورهای پنلی نسبت به نوع پرده ای گارانتی بالاتری دارند و البته به دلیل نوع جنس به کار رفته شده در آنها کمتر دچار آسیب می شوند.
نکات مهم در خرید دستگاه
وجود انواع مختلف رادیاتور در بازار موجب شده، تا خریداران برای هر فضایی نوع مناسب رادیاتور را انتخاب کرده و بهترین بهره وری را از آن به دست آورند.
گاهی اوقات افرادی که قصد خرید رادیاتورها را دارند، ممکن است دچار سردرگمی شوند که کدام نوع را با توجه به محیط خود انتخاب نمایند که بهترین بازخورد را ارائه دهد.
با توجه به برندهای متعدد تولید کننده، ابعاد و اندازه های مختلف و بسیاری از موارد دیگر باید با در نظر گرفتن برخی از نکات مهم در محیط بهترین نوع رادیاتور را انتخاب کرد:
نحوه عملکرد رادیاتور
نحوه عملکرد رادیاتورها و هماهنگ بودن آنها با مدل های مختلف پکیج تأثیر زیادی در شیوه استفاده و نصب آنها در محیط دارد و با توجه به نحوه لوله کشی و سیستم موتورخانه یا پکیج رادیاتورها را انتخاب کنید.
محاسبه ابعاد رادیاتور بر اساس مساحت محیط
در حال حاضر رادیاتورها در ابعاد و اندازه های مختلفی طراحی و تولید شده که نیاز است با محاسبه میزان گرمایش هر کدام از این مدل ها بر اساس مساحت فضا، بهترین را انتخاب کنید، تا از هدر رفت انرژی جلوگیری کرده و گرمای مورد نیاز را نیز تأمین نمایید.
عوامل آب و هوایی
انتخاب ابعاد و اندازه رادیاتور ارتباط مستقیم به نوع آب و هوا محل زندگی پیدا می کند، در مناطق سردتر نیاز است برای فضاهای کوچک تر از تعداد پره های بیشتر استفاده شود.
ساختار ساختمان
ساختار کلی ساختمان، تعداد پنجره های موجود در هر فضا و منافذ هدر رفت انرژی جزء موارد بسیار مهمی است که در انتخاب نوع رادیاتور از لحاظ شکل ظاهری و ابعاد و اندازه تأثیر می گذارد. البته جنس دیوارها و مصالح ساختمانی به کار برده شده و همچنین نوع رنگ دیوارها هم از عوامل بسیار مهم است.
ارتفاع ساختمان
هر چقدر ارتفاع یک ساختمان بیشتر بوده در نتیجه در معرض باد شدیدتری قرار می گیرد، نیاز است که از رادیاتورهای با توان گرمایی بیشتر استفاده شود. جهت تابش نور خورشید و میزان دریافت انرژی از خورشید نیز جزء عواملی است که می تواند در گرم شدن فضای محیط تأثیر بگذارد.
قیمت رادیاتور
قیمت جزء موارد بسیار مهمی است که در هنگام خرید این دستگاه ها باید مورد توجه قرار بگیرد، تمامی مواردی که گفته شد، می تواند بر قیمت دستگاه تأثیر بگذارد و البته انتخاب برندهای مطرح نیز جزء موارد بسیار مهمی است که در قیمت گذاری نهایی تأثیر دارند پس با توجه به بودجه در نظر گرفته شده، در میان تنوع بالای محصولات بهترین را انتخاب کنید.
گارانتی و خدمات پس از فروش
انتخاب یک برند معتبر که محصولات خود را به همراه گارانتی و خدمات پس از فروش ارائه می دهد و البته انتخاب نمایندگی های معتبر فروش این محصولات کمک می کند تا سال های طولانی از رادیاتور بدون مشکل استفاده نمایید.
ارائه بهترین رادیاتور در بازار
انواع مختلف رادیاتور از لحاظ جنس و ابعاد و اندازه، نحوه کارکرد و شکل ظاهری در بازار وجود دارد که انتخاب هر کدام از این محصولات با توجه به محیط نصب آنها باید صورت بگیرد.
در این مجموعه بهترین رادیاتور از هر لحاظ ارائه می گردد چرا که با داشتن تنوع بالا می توانید متناسب با فضای محیط خود از بین این محصولات انتخاب کنید.
داشتن ارتباطات گسترده با برندهای تولید کننده مطرح داخل کشور و وارد کنندگان محصولات بین المللی موجب شده تا دسترسی به کیفیت اصل دستگاه های رادیاتور فراهم گردد.
حضور کارشناسان متبحر در این مجموعه کمک کرده تا پس از محاسبه دقیق و اصولی فضای محیط، بهترین نوع دستگاه ها به شما پیشنهاد شود. با در نظر گرفتن بودجه و هزینه خود و البته سلیقه از لحاظ طراحی شکل ظاهری، می توانید بهترین دستگاه رادیاتور را انتخاب نمایید.